Visit Bø Bø Sommarland Lifjell
Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Balanse på line mellom frukttre. Foto: Oskar Svalastog

Fruktbygda samverkeføretak ble dannet 8. desember 2014 da 13 gjestfrie bedrifter gikk sammen. Vi gleder oss daglig over et forfriskende duft- og smaksunivers basert på 500 000 tre i fruktlandskapet på Gvarv i Telemark. Nå vil vi dele dette med flere!

Våre smaker har vunnet mange priser - Norges beste eplemost, Norges beste øl, Norges andre beste skinke (av eplegris) er noen av prisene vi kan vise til.

Kom til Fruktbygda Gvarv og oppdag dette smaksuniverset! Opplev gårdsliv på en hyggelig og gjestfri måte med rom for ro, nyting og sanselige opplevelser.

Vil du logge av for å koble på, så er Fruktbygda Gvarv stedet.

Gvarv er kjent som det varmeste stedet i landet. Klimaet er utgangspunktet for den store fruktproduksjonen. Hvert fjerde norske eple kommer fra denne fruktbygda. Hele 350 000 epletre er i profesjonell produksjon. I tillegg er det en betydelig produksjon av plommer og moreller. Så vi tipper at det minst er 500 000 frukttrær i bygda. Tenk deg hvordan det dufter av dem i blomstringa. Og for ikke å snakke om når frukta er moden - det lukter av frukt og bær. 

Vi samarbeider med Turistkontoret for Bø og Midt-Telemark, som fungerer som vårt felles kontaktpunkt. Ønsker du direkte kontakt med èn av tilbyderne, finner du kontaktinformasjon her

Mail: turistkontoret@boitelemark.com

Tlf. (+47) 41 45 22 29

Fruktbygda SA takker for støtte og godt samarbeid: Innovasjon Norge, Fylkesmannen i Telemark, Telemark Fylkeskommune, Sauherad kommune, Telemarkskanalen regionalpark og Telemark Turist.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.